eredményhirdetés

2020.11.30. 15:30

Olvasóink megszavazták, kié legyen Az év fogása cím

Az ifjú gyönki pecás, Németh Bence első harcsájáért az októberi második helyen túl Az év fogása címmel is gazdagodott.

TEOL

Németh Bence első harcsája

Fotó: Beküldött kép

Az elmúlt négy hónapban arra kértük a megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket hírportálunkon. Kerestük a legnagyobb vagy épp legritkább fogásokat, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket. Az olvasók szavazatai alapján havonta jutalmaztuk a hónap fogásait: a három legtöbb voksot gyűjtő fotót beküldőket értékes nyereményekkel leptük meg. Játékunk igen népszerű volt, hiszen a négy hónap alatt ötvenkét pályázatra 3569 voks érkezett. Három darab Quechua hűtőtáska, egy Quechua horgászszék és összesen 60 000 forint értékű Tímár Mix ajándékcsomag talált gazdára.

Novemberben újabb szavazásra invitáltuk olvasóinkat, hogy eldőljön, kié lesz Az év fogása cím. Az elmúlt négy hónap dobogós fogásai újra versenybe szálltak, hogy végső győztest hirdessünk. A nyertes pedig Németh Bence első harcsája lett, méghozzá meggyőző fölénnyel. A tízesztendős gyönki diák Mucsiban fogott afrikai harcsájára hetvenöt voksot kapott, jócskán megelőzve a júliusi győztes Balogh Eriket (negyvennégy szavazat) és az októberi bronzérmes Laki Imrét (harmincöt szavazat).

Az év fogása ez a harcsa. Németh Bence horgára egy emlékplakett is akadt érte

A jutalmazás most sem marad el: a legtöbb voksot kapott fotó beküldője egy emlékdíjjal lesz gazdagabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában