tündérszépek

2020.12.22. 07:00

Szépségét a legtöbb szavazattal díjazták tavaly

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Némi töprengés után döntött úgy, hogy jelentkezik a tavalyi Tündérszépek versenyre. Érthető volt a hezitálása, hiszen korábban soha nem vett részt hasonló megmérettetésen. Érdeklődését mindenesetre felkeltette a vetélkedő, és ez – a környezetétől kapott biztatással együtt – elégnek bizonyult arra, hogy az akkor tizenkilenc éves Tarczal Mónika végül is beadja nevezését. Mint kiderült, nem bánta meg, hogy így tett.

– Szerettem volna belülről is látni a versenyt – mondta Mónika. – Ezzel együtt arra is gondoltam, hogy kipróbálom magam, meglátom, mire megyek egy ilyen jelentős rendezvénysorozaton. Minden, ami ezután történt, felülírta a madocsai lány várakozását.

Tarczal Mónika Fotó: Mártonfai Dénes

Remekül érezte magát a fotózáson, ami kifejezetten elegáns környezetben, a szekszárdi Hotel Merops Mészárosban zajlott. Jól viselte a rászegeződő fényképezőgépet, azaz képes volt bemutatni lényének természetesen szép vonásait.

Ezt nagyon sokan értékelték. Hiszen amikor a megyei Tündérszépek fordulóból három lány a zsűri döntése alapján továbbjutott a regionális döntőbe, Mónika is velük tarthatott. Ugyanis a közönségnek a madocsai lány is tetszett, ezt kifejezték szavazataikkal.

– Ezt a döntést nagyon jó érzéssel éltem meg – tette hozzá Mónika. – Örömmel nyugtáztam, hogy ilyen sokan találnak szépnek, sőt, a legszebbek egyikének.

A siker ellenére az eltelt egy évben nem ment újabb szépségipari felfedező körútra, és ilyesmi a jövőben sem áll szándékában. Ugyanaz a szorgosan dolgozó lány maradt, mint volt. Kedvenc időtöltései sem változtak, lovagol, konditerembe jár, fut, kerékpározik. Ennek a sportos életmódnak is köszönhető, hogy a Tündérszépeken a közönség elé tárt, kiváló formáját ma is ugyanúgy tartja. Bár a tavalyi rendezvény az egyetlen kirándulás volt ebbe a világba, azért Mónika végezetül azt is közölte: már csak a szép emlékek okán is, immár olvasóként figyelemmel fogja kísérni az újabb Tündérszépek versenyt. A megmérettetésre már lehet nevezni a tunderszepek.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában