Szépségverseny

2021.01.13. 19:13

Három lány, akik már bejutottak a Tündérszépek első fordulójába

Néhány Tolna megyei lány már meg is kapta a lehetőséget, hogy valóra váltsa álmait a Tündérszépek versenyén. Közülük most hármat mutatunk be. Csatlakozz hozzájuk te is!

TEOL

Folyamatosan zajlik a Tündérszépek 2021 versenyünkre jelentkező lányok előzsűrizése, amelynek során elkezdtük válogatni azon lányokat, akiket fotózásra hívunk. Közülük mutatunk meg most három ifjú hölgyet, akik már bejutottak a legjobb harminc közé. Nézd meg, kik kaptak már meghívót, és ne feledd: még te is jelentkezhetsz, ha közéjük szeretnél kerülni!

Kovács Melinda Bátaszékről jelentkezett a versenyre, s a zsűri döntése nyomán hamarosan részt vehet a fotózáson

A szekszárdi Katona Henrietta ugyan saját portfólióval nevezett a Tündérszépek 2021-es kiírására, de neki is felkínáltuk a lehetőséget egy ingyenes fotózásra

Varga Zsófi Réka Dombóvárról küldte el jelentkezését versenyünkre, és kérte, hogy készítsük el portfólióját

Tízmillió forint összdíjazás, egyéves autóhasználat és modellszerződés, tévés show-műsor, új lehetőségek, országos ismertség, élmények, dicsőség – ez mind-mind a Tündérszépekre vár, nem csoda, hogy már egyre gyűlnek a jelentkezések az első, megyei fordulóra.

Nem akármilyen segítőjük lesz a Tündérszépek országos döntőbe jutott versenyzőinek: az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna házigazda mellé mentorként csatlakozott a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea és a 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is.

A Tündérszépek versenyünk győzelme felé az első lépés, hogy a gyönyörűségek jelentkezzenek a tunderszepek.hu-n. Saját portfólióval is lehet nevezni, de akkor sem kell lemondani a versenyről, ha nincs saját képsorozatod, hiszen ingyenesen elkészítjük portfóliódat.

Egyúttal itt is arra buzdítunk minden hölgyet, hogy jelentkezzen a mostani megmérettetésre, vagy buzdítsa erre ismerősét. Mi tudjuk, hogy a Tolna megyei lányok a legszebbek az országban, most be is bizonyítjuk!

Borítóképünk: három lány már bejutott a Tündérszépek első körébe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában