Tündérszépek 2021

2021.04.07. 16:10

Hamarosan kiderül, ki jutott az országos döntőbe

TN

Fotó: Mártonfai Dénes

A Tündérszépek 2021-es versenyen lezárult a regionális előválogató. A szépségversenyen résztvevő Baranya, Somogy és Tolna megyei lányokra április 6-án éjfélig lehetett leadni a szavazatokat. Megyénként négy-négy versenyző vett részt rajta, hármat a zsűri választott, egyet pedig a szavazók juttattak tovább.

Az április 6-ig tartó fordulóból három lányt küld tovább a központi szakmai zsűri az országos döntőbe. Aki pedig a szavazatok alapján a legmagasabb értékelést kapta, ő a központi közönségszavazásban folytatja a versenyt, amely április 8. és 14. között zajlik. Ezen a régiók közönségdíjasai méretnek meg a május 18-án megrendezésre kerülő országos finálé utolsó szabad helyéért.

A régiós fordulóban Tolna megyéből Katona Henrietta, Fláding-Nyilasi Kitti, Bors Flóra Anna és a közönségdíjas Csontos Petra várta a szavazatokat. Akik regisztráltak, és szívecskékkel jutalmazták a hölgyeket, nemcsak a továbbjutásukat segíthették, hanem értékes ajándékot is nyerhetnek: április 7-én smoothie mixereket sorsolnak ki közöttük.

Borítóképünk: a négy Tolna megyei lány egyike az országos döntőben folytathatja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában