szponzorált tartalom

2021.04.27. 10:49

Vagány sportcipők a Nike-tól

A Nike (ejtsd Nájki) a világ vezető sportruházati gyártója. Ők készítik a legmenőbb sportolók edzőcuccait, és ők támogatják a legtöbb nyertest. Ha egy cég kifejezetten bajnokoknak tervezi a termékeit, például a sneakereket, akkor a kiváló minőség a megvásárolható termékekben is hamar megjelenik. A Nike sneakereit pedig nem véletlenül dicsérik mindenhol a világon.

Fotó: Footshop

Sneaker

A sníker olyan lábbeli, amelyet bátra használhatsz sportoláshoz, de hordhatod az utcán, hiszen anélkül is menő, hogy futnál benne. A Nike tervezői elsősorban különböző sportágakból indultak ki a cipőkollekciók készítésekor, így külön típusok érhetőek el kosarazáshoz, futáshoz, és focihoz egyaránt.

A Nike cipő nemcsak tökéletesen illik a lábadra, de már évtizedek óta úttörő technológiákat használva gondoskodik a használói kényelméről és biztonságáról. Alap a csúszásmentes talp, és ma már a légrugózás is. A Nike Air Max cipői pontosan ezt nyújtják: speciális légcellák segítségével tompítják a futás és ugrás közben fellépő erőhatásokat, így kímélik a lábfejet, a bokát és a térdeket. A jelenleg aktuális innováció a cipő épített mérőeszköz, mely futballozás közben nem csak a lépéseidet, de a rúgás erejét is méri.

Minőség? Pipa!

A Nike logóját biztosan ismered: a valamennyi lábbelin elhelyezett jellegzetes pipa a győzelem görög istennőjének, Nikének szentelt szimbólum volt. A terv egy portlandi diák munkája, és eredetileg nem is nyerte el különösebben az alapítók tetszését. Azonban a termékekkel együtt a design is hamar komoly sikert aratott.

A lábbelik szinte bármilyen színben elérhetőek: a klasszikus fekete és fehér mellett jelenleg a szürke, barna, zöld és kék színek pörögnek a legtöbbet. A legmenőbb Nike cipőkért keresd fel a Footshop online szaküzletét, ahol nem csupán tanácsokat kaphatsz a legjobb lábbeli kiválasztásához, de a cég valamennyi csukája közül válogathatsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában