eredmények

2021.06.07. 18:00

Somkert Ferenc lett a legjobb tolnai fogathajtó Kölesden

Gazsó Rita

Fotó: Makovics Kornél

Összesen harmincegy versenyző részvételével szombaton rendezték meg az I. Kölesdi Zönge Kupát, amelyet Varga János, a Hercegszántói Lovas Klub versenyzője nyert meg. Második helyen a sárkeresztúri Vihar Lovas Egyesület versenyzője, Domján Eszter, a harmadik helyen pedig Kalamár László a baranyai Beremendi Sport Egyesület színeiben végzett.

A kölesdi fogathajtóverseny indulóinak közel fele, tizenhat versenyző érkezett a megye több pontjáról. A legjobb eredményt elért versenyző a negyedik helyen végzett Somkert Ferenc volt a Paksi Fogat Sport Egyesülettől (FSE).

Eredmény szerinti sorrendben őt követte ugyancsak a Paksi FSE három versenyzője, Link Gábor, Fritz József és Hídvégi Tibor. Részt vett még a kupán Cseh László a Tolna-Mözsi Lovas Egyesülettől, Oszkó János, Nagy István, Hatala Roland a Pincehelyi Lovas Klubtól (LK), Miklós János a Paksi FSE-től, Szűcs-Farkas Zoltán, Böjtös Péter, Oszkó Zsolt, Pető István, ifjabb Oszkó János a Pincehelyi LK-tól. A Zombai Lovasklubtól érkező Dávid Zoltánnak nem volt szerencséje ezen a napon: már az első körben kiesett a versenyből.

https://www.teol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/hagyomanyteremto-szandekkal-rajtolt-el-a-kolesdi-lovasnap-3756481/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában