szavazás

2021.08.26. 12:44

Segítsen valóra váltani a szekszárdi tehetségek álmát!

Az augusztus 25. és 28. között zajló Veszprémi Utcazene fesztiválon méreti meg magát a fiatalokból álló szekszárdi HuMen Brass Band.

TEOL

Forrás: humenbrassband.hu

Fotó: Miskolczi Milán

A kilenc tagot számláló együttes – mely szerdán egyszer már fellépett – összesen négy alkalommal, a fesztivál négy különböző színpadán mutatja meg tudását. A fesztivál honlapján közöltek szerint a zenekar csütörtökön, pénteken és szombaton is ad egy-egy koncertet.

A HuMen Brass Band nagy álma, hogy megnyerje a közönségdíjat, ehhez pedig arra van szükség, hogy sok szavazatot kapjanak az ezzel kapcsolatosan kiírt internetes voksoláson. A szavazáshoz mindössze egy Facebook profil és néhány kattintás szükséges. Minden felhasználó naponta egyszer szavazhat (a linket lejjebb találja). Szavazni augusztus 28-án 21 óra 20 percig lehet.

A népes formáció – mely számos Tolna megyei településen fellépett már – tagjainak nagy része olyan, még tanuló fiatalokból áll, akik a jövőjüket is zenei pályán tervezik folytatni. Az együttes elektronikus és ütőhangszerek fúzióját ötvözi könnyűzenei stílusban. Tagjai változatos hangszereken, trombitán, alt- és tenorszaxofonon, vadászkürtön, harsonán, szuzafonon, gitáron és basszusgitáron, illetve dobon – játszanak. Mint azt honlapjukon magukról írják: koncertjük egybefüggő, szórakoztató jellegű műsort kínál.

Tehetségük bizonyságaként felkérést kaptak a Partitúra című televíziós műsorba, ahol Novák Péterrel és Miklósa Erikával dolgozhattak együtt. A zenekar az Öröm a zene tehetségkutató programsorozat keretein belül megrendezett XXII. Amatőr Pop-Rock-Jazz fesztiválon „Újfalusi Gábor – Kiemelkedő Zenei Tehetségért” díjat nyert.

Linkek:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában