születésnap

2021.10.20. 18:52

Szépkorú hölgyet és urat köszöntöttek Pakson

Gazsó Rita

Fotó: Molnár Gyula

Az elmúlt napokban két szépkorú polgárát köszöntötte Paks Önkormányzata. A 90 éves Kern Jánost Szabó Péter polgármester és dr. Ha­nol János, a polgármesteri hivatal turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoportjának vezetője köszöntötte fel. Jani bácsi aktív korában kőművesként dolgozott, sok emblematikus paksi épület őrzi a keze nyomát. Részt vett az új katolikus plébánia építésében, a Kosár utcai társasházak kivitelezésében, a Kishegyen lévő Makovecz-féle piactér épületének munkáiban. Nem nősült meg, a Tolnai úton él rokonaival együtt, akik a mindennapokban segítik. A mozgás már nehezen megy neki, így sokat tévézik, rádiót hallgat, vagy újságot olvas.

A 90 éves Kern Jánosnak Szabó Péter polgármester gratulált Fotók: Molnár Gyula

Nász Jánosné Piroska nénit szintén kilencvenedik életévének betöltése alkalmából köszöntötte az önkormányzat nevében Szabó Péter polgármester. Piroska néni Endrődön látta meg a napvilágot. Miután férjhez ment, háztartásbeliként otthon nevelte gyermekeiket. Régen sokat kézimunkázott, varrt, horgolt. Szenvedélyes rejtvényfejtő, újságokat, magazinokat olvas, tévét néz.

Nász Jánosné Piroska néni is 90 éves lett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában