Tündérszépek 2022

2022.02.16. 14:00

Egy verseny, amivel Te is csak nyerhetsz!

Létezik egy angol kifejezés: win‑win, aminek szó szerinti jelentése nyertes-nyertes. A szófordulatot leginkább az üzleti életben használják arra az esetre, amikor egy megállapodás mindkét fél számára nyereséget hoz, így kölcsönösen győztesei az együttműködésnek.

TEOL

Zajlik a Tündérszépek fotózása: Kovács Barbara is Mártonfai Dénes kamerája elé állt (Fotó: TEOL)

Nos, valahogy így van ez a Tündérszépek 2022 országos szépségversennyel is. Nekünk öröm, ha hétről-hétre csinos Tolna megyei lányokat mutathatunk be olvasóinknak – ők is örülnek, ha a tündérek képeit nézegethetik –, de a versenyre jelentkező hölgyek is csak nyerhetnek. Nézzük csak, miért is?

Részt vehetnek egy remek kalandban, ahol megmutathatják magukat egy országos versenyen. Ha kérik, profi körülmények között, ingyenesen elkészítjük (első) portfóliójukat – persze saját képekkel is lehet nevezni. Már a fotózáson élményeket szerezhetnek, a verseny által pedig új kapcsolatokra, barátokra tehetnek szert. És ami szintén nem elhanyagolható: növelhetik önbizalmukat!

A Takler Kúriában zajló fotózás harmadik napján egy újabb fiatal hölgy állt Mártonfai Dénes fotóriporter kamerája elé. Kovács Barbara már rutinosan pózolt a lámpák fényében, hiszen tavaly is nevezett szépségversenyünkre. Lapunk kérdésére a Szekszárdon élő, a kereskedelemben dolgozó 21 éves lány elmondta, azért jelentkezett ismét a Tündérszépekre, mert a tavalyi versenyen is csupa pozitív élménnyel gazdagodott.

Kovács Barbara újra jelentkezett szépségversenyünkre (Fotó: TEOL)

Tündérszépek 2022Idén immár negyedik alkalommal indította útjára kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni Tolna megyét a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában