Tündérszépek

2022.02.23. 14:00

Még most sem késő jelentkezni szépségversenyünkre

Zajlik a Tündérszépek 2022 szépségverseny, a teol.hu és a Tolnai Népújság stábja folyamatosan értékeli a beérkező pályázatokat, és értesíti a fotózásra kiválasztott lányokat.

TEOL

Decemberben indult a nevezés a Mediaworks Hungary Zrt. országos szépségversenyére, ahol elsőként a megyék, majd a régiók, később az ország legszebb lányait keressük. A helyi szerkesztőségből felállított zsűri harminc lánynak ad lehetőséget a versenyben. A regionális fordulóban egy szakmai grémium juttatja tovább a hölgyeket a döntőbe, de nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a közönség szavazatai is számítanak. A korábbi évekhez hasonlóan naponta fogunk bemutatni egy-egy lányt az olvasóknak, várhatóan március elejétől.

A versenyre saját képekkel is lehet jelentkezni, de kérhető ingyenes portfóliófotózás is. Mártonfai Dénes, a Tolnai Népújság fotóriportere immár negyedik alkalommal fotózza a szebbnél szebb hölgyeket. Rutinjával sokat segít a lányoknak a megfelelő póz kiválasztásában, és a legjobb beállításokkal hozza ki belőlük a legtöbbet.

Legutóbbi fotózásunk alkalmával egy csinos dombóvári hölgy állt kameránk elé a Takler Kúria elegáns „díszletei” között. Kajos Fruzsina Kitti immár másodszor nevezett a Tündérszépekre, de most először készítettük el portfólióját. A kos jegyében született, jelenleg egy irodában alkalmazottként dolgozó hölgy kérdésünkre elmondta, azért jelentkezett a versenyre, mert szerette volna kipróbálni magát egy igazi fotózáson, profi körülmények között. Fruzsi hozzátette, minden lánynak ajánlja, aki egy különleges élményt keres, hogy jelentkezzen a szépségversenyre.

Habár a kiadó helyek egyre fogynak, továbbra is várjuk a 18-29 év közötti Tolna megyei lányok, hölgyek jelentkezését a Tündérszépek 2022 versenyre. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépségedet a világnak, ha szeretnél betörni a média vagy a szépség­ipar világába, akkor ne habozz, itt a nagy lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos. A dicsőség mellett értékes nyeremények – fődíjként egy egzotikus álomnyaralás – és élmények is várnak a Tündérszépeket! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában