Tündérszépek 2022

2022.03.27. 20:41

Zajlik a verseny, ismét lehet osztani a szíveket

Az idei szépségversenyen - ahogy korábban, úgy most is - olvasóink is dönthetnek a továbbjutásról. Értékeléseikkel ráadásul nem csak kedvenceiket segíthetik, hanem még nyerhetnek is.

TEOL

Három megye ötven tündére verseng az olvasók szavazataiért. Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

Idén immár negyedik alkalommal meghirdetett Tündérszépek országos szépségversenyünkben ezúttal újítottunk, egyből régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven baranyai, somogyi és tolnai lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát. Március 1-től ötven napon át egy-egy új szépséget mutatunk be hírportálunkon, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

A négy továbbjutó egyike a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd. Az országos döntőbe jutott Tündérszépek a szépségverseny koronája és a modellkarrier mellett értékes nyereményekért is harcba szállnak. A győztesre egzotikus álomutazás vár, de további értékes nyeremények is gazdára várnak.

Nyerni azonban nem csak a legszebb hölgyeknek van esélyük, de az értékelést leadó olvasók is részt vehetnek egy nyereményjátékban. Szavazz a kedvencedre, és nyerj! Az értékes nyeremények közül legyen Tiéd a 2 fő részére szóló wellness utalvány a Thermál Hotel Visegrádba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában