Paks

2022.06.13. 18:10

Újra megtölthették spájzaikat a vásárról

Ismét egy hangulatos, családias napot tölthettek együtt a paksi Gyémánt-díjas helyitermék vásárra kilátogatók szombaton, a Szent István téren.

G. R.

A jó időben ezúttal is sok érdeklődőt vonzott a Spájz Pakson (Fotó: Molnár Gy.)

A Spájz termelők és kreatívok vásárán közel harminc termelő kézműves termékéből – szörpök, lekvárok, füstölt hentes áruk, levendulás készítmények, borok kínálatából – válogathattak az érdeklődők, akik ezúttal egész nyárra feltölthették kamráikat. A látogatók hagyományos és vegán falatokat kóstolhattak, de megízlelhették a Fazék! csapatának helyszínen főzött bivalygulyását és csicseriborsós lecsóját is.

Aki maga is kedvet kapott a vásáron látott kézműves finomságok saját kezű elkészítéséhez, egyenesen a profiktól inspirálódhatott a Főzzünk saját kertünkből tematikával. Nem csak étel-, italkészítéshez is tippeket kaphattak az érdeklődők: a Zsoldos Pálinka standjánál pálinkás koktélok és long drinkek receptjeit leshették el. A legkisebbek szórakozásáról ezúttal is az Ökocsiga Játszóház gondoskodott a vásáron, de a szervezők interaktív kalandjátékkal is készültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában