Pincefalu

2022.07.18. 15:30

Funky Party & Fánkfesztivál: benépesült a györkönyi pincefalu

Idén immár 21. alkalommal rendezte meg a Funky Party & Fánkfesztivált a györkönyi pincefaluban a Fiatalok Egymásért Egyesület, a györkönyi önkormányzat, a helyi tűzoltó egyesület és a pincehegyiek szombaton.

Gazsó Rita

Fotó: Facebook

A rendezvényre  ezúttal is többszázan érkeztek helyből, a környékről és távolabbról, még Németországból is. Az esemény délelőtt indult a már jól ismert recept – medencék, vetélkedő, koktélok, szabadtéri buli – jegyében. 

Fotó: Facebook

A nap folyamán egymást érték a különböző programok. Az esti hangulatot egy rézfúvós zenekar, a Brass Vibe alapozta meg, majd a bulit hajnalig tartó retro party zárta. Az idő idén kifejezetten kedvezett a programnak, így mindenki igazán élvezhette a pancsolós szabadtéri mulatságot – mondta Füller Márk. 

Fotó: Facebook

A szervezőtől megtudtuk, ma már szinte hihetetlen, de az első funky bulit egy baráti társaság rendezte meg, akik kivittek és vízzel töltöttek meg néhány szüretelő kádat, felállítottak egy hangfalat és olyan jól érezték magukat, hogy azóta már tudatosan szervezik meg a nyári partit.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában