Celebfigyelő

2022.10.02. 16:25

Mindenkinek jár a kikapcsolódás

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Budavári Fülöp, a szekszárdi műsorvezető, modell és influenszer nemrég osztotta meg instagram-követőivel, hogy milyen szexuális ajánlatokkal keresik meg őt rajongói. Fülöp most Los Angelesből posztolt egy dollárokkal teli medencéből. Véletlen?

Halmai Petra, a dombóvári származású úszóolimpikon újabb lélegzetelállító képeket posztolt magáról instagramján, rajongói legnagyobb örömére. Élő bejelentkezéséből az is kiderült, hogy a sportoló jelenleg dombóvári otthonában pihen, kiskutyájával.

 

Lovastúrára indult Potápi Árpád János, tette közzé varásnap Facebookján. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára járt a héten Szerbiában,  Horvátországban, tegnap pedig még a Pozsonyi Magyar Szakkollégium évnyitóján tartott beszédet Novák Katalin köztársasági elnök asszony jelenlétében. A mozgalmas hét után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában