Közös múlt

2022.10.09. 18:52

Tömeg várta Szekszárdon a Skála megnyitását - íme a retro reklámfilm

Szenzáció számba ment és 1979. május 19-én tömeg várta, hogy végre megnyíljon a megyeszékhely később kultikussá vált áruháza a Skála. Mint azt megírtuk, az épület hamarosan kívül-belül megújul.

Fotó: egykor.hu

Szekszárdon is: Skála áruskála – hirdette a Szekszárd-Sárköz és Vidéke ÁFÉSZ az áruház megnyitóját. Az áruház az akkor valóban szélesnek számító áruválasztékára volt a legbüszkébb. Hatvanezer árucikkel és a Skála márkatermékeivel várjuk vásárlóinkat – olvasható a Tolnai Népújság 1979. április 20-i számának számának 7. oldalán megjelent hirdetés szövegében. 

A szekszárdiak pedig alig várták „ezt a bőséget”, a megnyitóra” tömeg gyűlt össze az áruház környékén. A nagyáruházat, ahol a megye – azóta is – egyetlen mozgólépcsője működött, a kor igazi sztárja, a szépséges Komjáthy Ági szereplésével készült reklámfilmmel népszerűsítették.

Mint azt az önkormányzat információi alapján megírtuk, az egykori Skála épülete teljes felújításon és korszerűsítésen esik át. Az épület nem csak kívülről alakul át alaposan, a létesítmény belső terei is teljes egészében átalakulnak. Erről itt olvashat bővebben!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában