Esküvő

2022.12.21. 16:00

Aranylakodalmat tartottak Miszlán, megerősítették ötven éve tett fogadalmukat

Herman Gyula János és Sárközi Edit 1972. december 9-én esküdött egymásnak örök hűséget Miszla polgármesteri hivatalában.

TN

Herman Gyula János és Sárközi Edit megerősítették fogadalmukat (Beküldött fotó)

Az 50 évvel ezelőtti eseményt Györe Erika anyakönyvvezető előtt erősítette meg a házaspár a miszlai közösségi házban. A megható szertartás szűk családi körben zajlott, hivatalos tanúként pedig két gyermekük, Edit és Zoltán írták alá az anyakönyvet.

1972. dec. 9-én fogadtak egymásnak örök hűséget. (Beküldött kép)

– Önök a jelenkor hősei, hiszen megmutatták, hogy nehézségben, betegségben, örömben és bánatban is ki lehet tartani a választott társ mellett, és 50 év házasság után is lehet boldogan élni – fogalmazott a szertartás vezetője.

Az egykori menyegzőhöz hasonlóan Herman Gyuláné Editke menyasszonyi csokrot és eljegyzési gyűrűt kapott hitvesétől. Egy fotókból összeállított videóvetítés idézte az elmúlt fél évszázad szebbnél szebb közös emlékeit, a gyerekekkel, unokákkal együtt megélt pillanatokat.

Eltelt 50 év... (Beküldött fotó)

A nem mindennapi eseményt tűzijáték, valamint a pincehelyi férfi kórus fellépése tette még emlékezetesebbé. Az aranylakodalom természetesen nem múlhatott el menyasszonyi torta, menyecsketánc, éjszakába nyúló nótázás nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában