Fejlesztések a vízparton

2023.03.04. 14:59

Parádés bálon mulattak a földvári horgászok

A horgászbál a város tradicionális eseménye, ami ezúttal is jó hangulatban telt el a helyi Szélrózsa birtokon.

TEOL (DUOL)

A vacsorát követően azonnal felforrósodott a báli hangulat, hiszen meglepetésvendégként a Bloco de Budapeste, Közép-Európa első számú batucada zenekarának, és a velük fellépő fantasztikus táncosoknak műsorától. A veszedelmes tempókat, meggyőző hangerővel hozó, ütős hangszerekkel kiálló zenekar parádésan szolgálta ki a lélegzetelállító brazil hölgyekből és egy férfiartistából álló tánckart. A folytatás is hibátlanra sikerült.

A dunaföldvári horgászok további fejlesztéseket terveznek a már most is csodás bázisukon (Fotó: Balogh T.)

Az eseményt Horváth Zsolt, a város polgármestere nyitotta meg, akit számos alkalommal, aktív önkéntesként tevékenykedő szereplőként is láthattunk az elmúlt év során az egyesület csodálatos kis-dunai bázisán.

Kiss Lajos Csaba, a Dunaföldvári Sporthorgászok Egyesületének elnöke is rövidre és derűsre fogta a mulatni vágyó közönség előtt a szót, utóbb már részletesebben mesélt a szervezet életéről:

– Nyolcadik alkalommal rendeztük meg a horgászbálunkat az idén. A műsor színvonala miatt is nyugodtan mondhatjuk a mostani vacsorás, zenés-táncos újrakezdésre, hogy parádésra sikerült. Nagy területet összefogó gyűjtőegyesület vagyunk: két megye és két vízügyi igazgatósági határt is átlépünk, hiszen a székhelyünk Tolna vármegyében van, a horgászvizünk pedig Bács-Kiskunban.

Kiss Lajos Csaba elnök (balról) és Horváth Zsolt polgármester köszöntötte a vendégeket (Fotó: Balogh T.)

Az idei tervekről szólva az elnök elmondta: szeretnének napelemes rendszer kiépíteni, hiszen a korábbi harmincezer forintos villanyszámlájuk százharmincezerre emelkedett. Mellette szeretnék a vízpartot fejleszteni és a horgászhelyeket megújítani, valamint a komoly gépparkjuk számára egy megfelelő tároló helyet építeni.

A teljes cikket laptársunk, a Duol.hu oldalán olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában