Köszöntés

2023.04.06. 10:31

Boldog névnapot kívánunk Bíborka és Vilmos nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Köszöntse fel mai névnapos ismerőseit! (illusztráció, Shutterstock)

Április hatodikán a Bíborkák és a Vilmosok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Bíbor, Bíbora, Celesztin, Celesztina, Csát, Ruben, Szellőke, Atlasz, Taksony, Dénes és Szixtusz nevű ismerőseiket is.

A Bíborka magyar eredetű női név, jelentése: bíbor. A Bíborka név csendes, érzékeny, ugyanakkor gyakorlatias, alkotó személyiség kialakulását segítheti. Érdeklődő, okos, igyekszik megérteni az összefüggéseket, a történések miértjét. Szereti a rendet, és szervezőkészsége általában jó. Hangulatváltásai megnehezítik az életét és terhelik kapcsolatait. Az életet komolyan veszi, és a lelke sérülékeny.

A Vilmos latin-germán eredetű férfi név, jelentése: erős akaratú védelmező. A Vilmos név azt a vágyat ébresztheti viselőjében, hogy olyan szolgálatot tegyen, ami az emberiség egészét segíti. Álmodozó, magát jól kifejező, lelkes, és lelkesítő egyéniséggel rendelkezik. Az emberek bizalommal fordulnak hozzá problémáikkal, mert nemcsak együttérzően hallgatja meg őket, de nagyszerű tanácsokat is tud adni. Jó ha ügyel rá, hogy ne adjon sokkal többet annál, mint amit kap, mert ez renkívüli módon kimerítheti szellemileg és lelkileg is.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában