Teol.hu podcast

2023.05.18. 15:30

Merre érdemes elindulni a hétvégén?

Hamarosan beköszönt a jó idő, egyre többen vágyunk a természetbe. Dománszky Zoltán a természetbarát szövetség elnöke osztotta meg velünk, hogy hogyan és merre érdemes elindulni Tolnában, akár kezdő túrázóként, vagy kisgyermekkel együtt.

Farkas Eszter

Dománszky Zoltán a természetbarát szövetség elnöke volt podcast beszélgetésünk vendége.

Fotó: TEOL

Tolna országosan ismert természeti kincseket rejtő vidékeiről. Elsőként vármegyénkről hallva talán a legtöbben a Szekszárdi Borvidék izgalmas pincészeteire asszociálnak, azonban ne felejtsük el, hogy az ország legnagyobb ártéri erdeje, a Gemenc legnagyobb része is hozzánk tartozik.

Bemutatjuk a legcsodásabb tájakat, emellett hasznos tanácsokat is kaphatunk a kirándulásokhoz. Az évszaknak megfelelő ruházat mellett érdemes a felszerelésünkre is odafigyelni. Nem mindegy, hogy kivel, mikor és miért megyünk túrázni, kirándulni.

A természetbarát szövetség elnöke, aki nem utolsósorban a dél dunántúli régió egyik legkiválóbb túravezetője ad tanácsot alábbi podcast adásukban hogyan érdemes nekivágni Tolna szebbnél szebb tájainak.

Korábbi podcast beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában