Köszöntés

2023.07.07. 06:26

Boldog névnapot kívánunk Apollónia nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (Illusztráció, Shutterstock)

Július hetedikén az Apollóniák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Bandó, Donáta, Éva, Luca, Olinda, Bene, Cirilla, Donald, Eszter, Kira, Odó, Polla, Sára, Vilibald, Donát, Kasztor, Metód, Bódog, Cirill, Félix, Mária nevű ismerőseiket is.

Apollónia eredete: görög-latin eredetű; jelentése: Apollónak szentelt. Apollónia jelentése: Az Apollónia név erős szabadságvágyat ébreszthet viselőjében. Becsvágyó személyiség kialakulását segíti, aki kedveli a rendhagyó dolgokat. Ugyanakkor csak új vagy valamiért izgalmas dolgok kötik le a figyelmét. Amint valami megszokottá vagy mechanikussá válik, unalmas lesz számára és többé nem érdeklődik iránta. Amikor akadályoztatva érzi magát valamiben vagy úgy véli, hogy hátráltatják, feszültté és ingerültté válik. Ilyenkor másokkal szemben sokszor türelmetlen és bántó, még akkor is, ha az adott személy erre nem szolgált rá. Ez a viselkedésforma sokszor jelent nehézséget kapcsolataiban.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában