Teol.hu podcast

2023.08.19. 18:00

Brózik Klára ma már másokon segít

Tamásiból indult pályafutása Brózik Klárinak. Vidéki lányként el sem tudta képzelni, hogy egyszer majd elismert művészekkel dolgozhat együtt, pedig így történt. Színésznői pályáját a Madách színházban kezdte, majd egy válogatóra eljutva bekerült az ismert sorozat, a Jóban rosszban kezdő gárdájába.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Brózik Klára (beküldött kép)

Brózik Klári a Jóban rosszban sorozatban

Hét évig játszotta Margit nővért, aki idő közben orvosi diplomát szerezve immár doktornőként tekintett vissza ránk a képernyőről. Hét év után Klári azonban kilépett a sorozatból.

Azóta szinte nem is hallani róla, nem tudni, mit csinál. Hát most megkérdeztük.

A Tóth Tímeával készült beszélgetésben elmondta, hogy jelenleg már nem színésznőként dolgozik, hanem mások megsegítésén munkálkodik. Többedmagával együtt coachként dolgozik egy vállalkozásban, egyfajta mentális személyi edző, akinek a célja, hogy ügyfele kihozza önmagából a maximumot. A coachnak fel kell fedeznie ügyfele erősségeit, gyengeségeit, elakadásait. Ezt csinálja most Klári nap mint nap örömmel és odaadással.

Korábbi beszélgetéseinket ide kattintva találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában