Olvasói levél

2023.09.06. 09:49

Kápolnabúcsút tartottak Tabódszerdahelyen

Levelet kaptunk olvasónktól.

Brunner Mónika
 

Tisztelt Tolnai Népújság szerkesztősége! Rendszeres olvasója vagyok az újságnak. Tudom, hogy nyáron sok falunapról, különböző rendezvényekről kell tájékoztatni, ezért szándékosan csak most írok

 – kezdte levelét Braun Jánosné Marika, és elmesélte, hogy augusztus hatodikán Tabódszerdahelyen, Bonyhád város területének alig ötven lakosú részén idén is megtartották a kápolna búcsúját a Szűzanya tiszteletére. 

"Az időjárás nem volt kegyes a kápolna búcsújáróihoz. Folyamatosan esett az eső. Szeretnénk megköszönni István atyának, Bonyhád katolikus papjának, hogy esőben is megtartotta a kápolna búcsúmiséjét és Szászvár kántorának, Horváth Attilának, aki minden évben részt vesz a szertartáson. Köszönet a sok virágért, a takarításban résztvevőknek, a szervezőknek. Köszönet a helyi és vidékről idelátogató hívőknek. Jövőre találkozunk ugyanitt erőben, egészségben" – írta Braun Jánosné Marika, aki a szerkesztőségünk munkatársait is köszöntötte, kívánta, hogy olyan legyen az év hátralévő része, amilyennek szeretnénk és elképzeltük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában