Programok

2023.10.16. 11:00

Tevelen már kifaragták a Halloween tököket

Idén is hatalmas sikere volt a teveli Tök Tanyának, melyről maga a szervező Jáhn Bálint mesélt lapunknak.

Farkas Eszter

Közel ezren látogattak el a IV. Tök Tanya - Pumpkin Patch rendezvényre Tevelre (Beküldött fotó)

Több száz résztvevő érkezett az immár negyedik alkalommal megrendezett Tök Tanya – Pumpkin Patch eseményre a teveli Jáhn Pincénél. 

– A kétnapos rendezvény alatt közel ezer fő látogatott el hozzánk, az ország minden pontjáról érkeztek vendégek, Győrből, Budapestről, Székesfehérvárról, Mohácsról, Pécsről, Kecskemétről, de még Miskolcról is – válaszolta kérdésünkre Jáhn Bálint tulajdonos, szervező. Az eseményen kicsik és nagyok is feltalálták magukat. A gyerekeknek különböző játékok álltak rendelkezésre a közel fél hektáros mediterrán kertben, ahol a játékok és a pazar panoráma mellett az érdeklődők fügét és gránátalmát is kóstolhattak, valamint levendulát is szüretelhettek. 

A felnőtteknek borkóstolót szerveztek a pincében, valamint élő zene is emelte az őszi rendezvény színvonalát - a teveli Pancake duo country, pop és blues számokkal örvendeztette meg a résztvevőket. A legnépszerűbb programnak a tökfaragás és a traktorostúra bizonyult. Helyi termékek is kaphatóak voltak a helyszínen, házi készítésű levendula és fügelevél szörpöt kóstolhattak, valamint a résztvevők kézműves lángost és hamburgert fogyaszthattak. 

Beküldött fotó

– Őszi workshop is volt, aki ki akarta élni kreativitását, őszi mézeskalácsformákat festhetett az arcfestés mellett. Jó volt látni a sok mosolygós, kedves embert, a csillogó szemeket, mindenki jól érezte magát. Szerencsére mindkét napon gyönyörű idő volt. Több programot is szervezek évente, a következő az október 28-i halloween buli lesz, ahol a jó hangulatról DJ gondoskodik, valamint 29-én a II. Teveli  Halloween Fesztivál, amit egy másik helyi pincével közösen szervezünk meg – mondta Jáhn Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában