Készülődés

2023.12.23. 16:53

Bensőséges adventi vasárnapok

Bensőséges, szép adventi vasárnapokat élhettek meg azok, akik ezekre a napokra Dunaföldváron a Vár udvarán rendezett ünnepséget választották maguknak.

Teol.hu

A templomban (Fotó: MW)

Ez alkalommal Selmeczi Géza evangélikus lelkész mondott áldást. Utána a Kossuth utcai óvodások léptek a színpadra. Őket a Levendula Művészeti Iskola alsó tagozatos néptáncosai követték, akiket Appelshofferné Rabóczki Anikó készített fel. Végül egy érett, felnőtt produkcióval: a Magyar László Gimnázium tanárai és diákjai a vegyes műsorukkal okoztak kellemes meglepetést a közönségnek.

A templomi koncert

Az adventi zárónapon egy különleges komolyzenei csemegét, a Cantemus Kamarakórus karácsonyi hangversenyét az Öregtemplomban is kapta meg az Öreg templomot megtöltő közönség.

Természetesen ezúttal is jó hangulatú téli vásár is várta a kilátogatókat.

A változatos, minőségi színvonalat produkáló kereskedők mellett a fő attrakciót, a forralt bor és tea kínálásával, ezúttal a Szent Rókus Borlovagrend jeleskedett, a zsíros kenyér bázist a Dunaföldvári Dunatúra Egyesület biztosította.

A teljes írást ide kattintva olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában