Útinform

2024.01.07. 09:33

A fő- és mellékutak burkolata szinte mindenhol vizes

Január 1-től a személyautóval közlekedőknek, díjkötelessé vált többek között, az M0-s, M4-es, M44-es autóút teljes szakasza, az M30-as autópálya Miskolc elkerülő szakasza, az M31-es autópálya valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti szakasza.

Teol.hu

A kép illusztráció.

A gyorsforgalmi utak közül már csak az M9-es és M80-as autóút teljes szakasza, M8-as autópálya végig, valamint az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két km-es szakasza maradt díjmentes – írja internetes oldalán a Magyar Közút Zrt.

Az 56-os főúton Furkótelep közelében az útmenti növényzetet gondozzák. A 30-as kilométernél 8 és 14.30 között félpályán, váltakozva engedi a forgalmat a jelzőőr. 

Az ország túlnyomó részén esik, vagy szemerkél az eső. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata szinte mindenhol vizes, helyenként nedves. Napközben a Dunántúl több pontján is előfordulhat átmeneti ónos eső, amely néhol intenzívebb is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában