Köszöntés

2024.01.19. 07:28

Boldog névnapot Márió és Sára nevű olvasóinknak!

Ezen a napon köszönthetik fel még Gréta, Kanut, Kenéz, Máriusz, Márta, Megyer, Sarolta, Szultána, Vázsony, Margaréta, Margit, Veronika nevű ismerőseiket is.

Teol.hu

Boldog névnapot!

Forrás: Shutterstock

Január tizenkilencedikén a Máriók és a Sárák ünneplik névnapjukat. 

Márió eredete: a Máriusz olasz változatából. Márió jelentése: A Márió név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki gyors gondolkozású, alkotó és ugyanakkor filozofikus hajlamú. Kedveli a zenét és a színművészetet, ha ilyen irányba képzi magát, nagy a lehetősége, hogy tehetségesnek bizonyul az említett területeken. Magabiztosságának köszönhetően a legváratlanabb helyzetekben is könnyed tud maradni. Fontos számára a függetlenség, az egyhangúságot nem kedveli. Emiatt olykor befejezetlenül hagy maga mögött feladatokat, amikor már nem érzi az adott dologban a kihívást. Szeret olvasni, szereti a természetet, a szabadban igyekszik minél több időt eltölteni. Erős jellemmel bíró, független természetű személyiség, aki a gondolatai világában él.

Sára eredete: héber eredetű; jelentése: hercegnő, uralkodónő. Sára jelentése: A Sára név gyors, éles eszű személyiség kialakulását támogatja, aki nagyon érzékenyt. Több művészeti ágban is tehetséges, és becsüli a minőséget. Nagyon kedveli mások társaságát, kedves, barátságos a körülötte levő emberekkel. Környezete nagy hatással van rá, könnyen befolyásolható, döntési helyzetekben sokkal inkább érzelmei a meghatározóak mint a józan esze. Romantikus, álmodozó alkata könnyen vezeti szerelmi kalandokba.

Sok boldogságot kívánunk e nevek viselőinek és mindenkinek, aki ma ünnepel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában