Köszöntés

2024.02.16. 09:10

Boldog névnapot kívánunk a Julianna és Lilla nevűeknek!

Boldog névnapot minden ünnepeltnek!

Teol.hu

Boldog névnapot!

Forrás: Shutterstock

Február tizenhatodikán a Juliannák és a Lillák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Daniló, Eliána, Éliás, Filippa, Fülöp, Józsiás, Júlia, Júnó, Porfir, Samu, Zámor, Illés, Sámuel, Dániel nevű ismerőseiket is.

Julianna eredete: latin eredetű; jelentése: ragyogó; Jupiternek szentelt. Julianna jelentése: A Julianna név független, találékony, alkotó, optimista személyiség kialakulását támogatja. Amikor dolgai jól alakulnak, kedves és előremutató, ha akadályokba ütközik, elég akaratos, sőt erőszakos. Kicsit kusza az élete, és sok keserű tapasztalat edzette jellemét. Semmit nem hajlandó tolerálni, ami bármilyen szinten is akadályozza a szabadságában.

Lilla eredete: a Lídia és Lívia régi magyar becézőjéből önállósult. Lilla jelentése: A Lilla név független személyiség kialakulását támogatja. Bárminek is lásson neki, csak a saját szemszögéből szereti megközelíteni a dolgokat, és ha valaki vele tart, jobb, ha alkalmazkodik hozzá. Szeret egyedül dolgozni és megvalósítani elképzeléseit, kivitelezni ötleteit. Annyira erősen koncentrál a céljaira, hogy gyakran nem marad figyelme másokra, ami azt eredményezi, hogy sokszor a legegyértelműbb jelzéseket sem veszi észre. Mindezekből következik, hogy nehezen alakít ki harmonikus kapcsolatot másokkal.

Boldog névnapot kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában