Elképesztő

2024.02.17. 17:58

Cicával ment az Aldiba vásárolni

Nem mindennapi képet készített az Aldiban egy vásárló.

Teol.hu

A vevő elsőre nem is akarta elhinni, hogy jól látja, és tényleg egy macskával jött bevásárolni valaki, ráadásul oda ültette az illető a cicát, ahova más az élelmiszereket pakolja a bevásárlókocsiban – írja a Magyar Nemzet és a Daily Mail cikke nyomán.

Egyes plázákba be szabad vinni a házikedvenceket, de az élelmiszerboltokra más szabályok vonatkoznak. Nem is mindennapos látvány az Aldiban vagy a Lidlben a kutyáját vagy macskáját sétáltató vásárló, ezért is lepődött meg az egyik vevő, amikor valaki nemcsak a megvásárolni kívánt alapanyagokat, hanem egy élő macskát is tolt a bevásárlókocsiban. 

Az internetre felkerült kép azonnal rengeteg emberhez eljutott. Sokan aranyosnak, sőt viccesnek találták a dolgot, ám jó páran igazán kiakadtak, hiszen az állatot a vásárló oda ültette a bevásárlókocsiban, ahova más a gyerekét szokta, vagy esetleg az élelmiszert pakolja . 

Az élelmiszerboltokba sok esetben tilos bevinni a házikedvenceket, ezek alól kivételt képezhetnek a vakvezető vagy terápiás állatok. Elképzelhető, hogy ilyen terápiás cica lehetett az a macska is, aki benne ült a bevásárlókocsiban az egyik ausztrál Aldiban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában