Cicák, hercegnők, tündérek

2024.02.09. 12:50

Egész héten farsangoltak a szekszárdi ovisok

Hétfőtől kezdve egészen péntekig farsangoltak a szekszárdi Wunderland Óvodába járó gyerekek. Amint az fotósunk képein is látható, a kicsik nagyon élvezték a programokat, amelyeken ezúttal sokuk szülei, nagyszülei is részt vettek.

Bencze Péter

Igazán színes kavalkáddal készültek a pedagógusok a farsangi időszakra

Fotó: Mártonfai Dénes

Cicák, hercegnők, tündérek, szuperhősök és bohócok is szép számmal akadtak a Wunderland Óvoda egy héten át tartó farsangi programsorozata során. A jelmezeket tekintve ötletekben egyáltalán nem szűkölködtek a kicsik és szüleik az idei öltözetek megálmodásakor. A gyerekek közül a legtöbben már reggel beöltözve érkeztek az intézménybe, ahol az elmúlt néhány nap egészen különleges hangulatban telt.

A Wunderland Óvoda tíz csoportjába mintegy százhetven gyermek jár. Ők hétfőtől kezdve csoportonként, felváltva ünnepelték a farsangot. Pénteken három – a Nyuszi, a Cica, és a Katica – csoporton volt a sor. A pedagógusok úgy döntöttek, idén a szülőket, nagyszülőket is meghívják a délelőtti programokra, ami igazán jó ötletnek bizonyult, mert ők szép számmal érkeztek is minden nap – tudtuk meg Häfner Adéltől, az óvoda vezetőjétől. Természetesen a pedagógusok is beöltöztek, közülük többen például pillangók voltak. Ráadásul, zenészeket is hívtak, akik játékos műsorral szórakoztatták az ünneplő gyerekeket. Sőt, finomságokból sem volt hiány, hiszen a gyerekek szülei már jó előre elosztották egymás között, hogy ki visz sós és ki édes nassolni valókat, valamint hűsítő üdítőket és rostos italokat. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában