Várják a mintákat

2024.04.01. 12:30

Borversenyt tart a paksi egyesület

Nyílt borversenyt tart a Paks Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete április 5-én, 13 óra 45-től a Balogh Antal Katolikus Általános Iskola ebédlőjében. A borversenyre fehérbor, fehér óbor, rozébor, sillerbor, vörösbor, vörös óbor és gyümölcsbor kategóriákban lehet nevezni – tájékoztatott a paksi önkormányzat.

Gazsó Rita

Nyílt borversenyt tart a Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete (Archív fotó: M. Gy.)

A mintákat április 2-tól 4-ig, 16 és 19 óra között Kovács Mihály présházában, a Sárgödör tér 50. alatt lehet leadni. A mintákhoz üveget és a dugót korlátozott számban tudnak biztosítani. Minden mintából két palack szükséges, amelyek ezután az egyesület tulajdonába kerülnek, a verseny után nem lehet hazavinni, mert az eredményhirdető vacsorán kóstoltatás is lesz. A nevezési díj minden résztvevőnek 500 forint mintánként, a harmadik mintától nincs nevezési díj.

A zárt körű borbírálatot Módos Ernő, az Alisca Borlovagrend Nagymesterének vezetésével az egyesület borbírói és meghívott borbírók végzik. Az est vegyespörkölt vacsorával zárul, amelyre jegyeket a minták leadásakor lehet megvásárolni. További információt kapni, jelentkezni Kovács Mihálynál lehet, a 20/316 4221-es számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában