Köszöntés

2024.04.18. 08:37

Isten éltesse Ilma, Andrea nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (illusztráció, Shutterstock)

Április tizennyolcadikán az Ilma, Andrea nevűek ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Verner, Andor, András, Apolló, Edvárd, Endre, Hermina, Lambert, Aladár, Uzor, Apollónia, Benedek, József nevű ismerőseiket is.

Ilma eredete: Vörösmarty Mihály névalkotása az Ilona és a Vilma nevekből. Ilma jelentése: Az Ilma név segít a független, gyakorlatias, analitikus személyiség kialakulásában. Ilmát elsősorban az üzleti világ érdekli, szabadságra van igénye, függetlenségre mindenféle hatalomtól és kötöttségtől, hogy a maga módján közelíthessen céljai felé. Jó vezető válhat belőle. Szinte mindent egy lapra tesz fel, csak a munkájában elért eredmények érdeklik, magánélete ezt megsínyli.

Andrea eredete: görög-latin eredetű; jelentése: férfi, férfias. Andrea jelentése: Az Andrea név segíthet gyorsan gondolkodó, okos, elemző személyiség kialakulásában. A név viselői gyakran küszködnek önbizalomhiánnyal, és sokszor érzik magányosnak magukat, félreértések következményeképpen. Gyakori, hogy nem mondják ki, amire gondol.

Boldog névnapot kívánunk a ma ünneplőknek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában