Előadás

2024.04.09. 07:50

Kiderül, mikor szükséges a mentes étkezés

A Kultúrkortyok Szabadegyetem következő, Kell-e a mentes étkezés? A teljesértékű glutén- és tejmentes étrend című előadása április 9-én, kedden 18 órakor kezdődik az intézmény Csatár termében, tájékoztatott Berlinger Attila ügyvezető igazgató. Az előadó Müllerné Takács Viktória dietetikus.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: MW

A mai világban túl sokan térnek át glutén- vagy tejmentes étkezésre különösebb ok nélkül. Van, aki a fogyást, más az emésztési panaszok megszűnését várja tőle, de akad, aki csak azért teszi, mert a szomszédasszony is így étkezik. Az sem mindegy, milyen helyettesítő alternatívákat választunk.

Némely változat még egészségkárosító is lehet hosszú távon. Müllerné Takács Viktória dietetikus előadásán tiszta vizet önt a pohárba, és megválaszolja azokat a kérdéseket, hogy mikor szükséges, és mikor nem a mentes étkezés, emellett mit válasszunk helyette, amivel támogatjuk egészségünket.

Az eseményre a belépés díjtalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában