Virtuális valóság

2024.04.01. 09:04

Több mint húsz gyermek vasárnapját tették szebbé

A Pécsi Tudomány Egyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar adott otthont a FITT egyesület és a Szekszárdi Gamer Egyesület jótékonysági rendezvényének március 24-én, vasárnap. Az Esőmanók részére szervezett eseményen 25 gyermek és 8 felnőtt vehetett részt.

Farkas Eszter

A FITT egyesület és a Szekszárdi Gamer Egyesület jótékonysági rendezvényt szervezett az Esőmanók részére (a szerző fotója)

– A fő látványosság a VR volt, amellyel a nemzetközi űrállomásra is eljuthattak a vendégek. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók, egy nyugalmas szigeten horgászhattak – tájékoztatta portálunkat Tóth Imre. – Akik éppen lazítottak, finom házi pogácsát és citromos üdítőt kaptak.

 

A két egyesület elnöke, Dobos Dávid és Tóth Imre régóta ismerik egymást, így könnyedén össze tudtak dolgozni a nemes cél érdekében. A szervezők elmondták, hogy terveznek további együttműködést, így az egyetem és a két egyesület neve biztosan elhangzik még együtt a közeljövőben.

 

A jótékonysági rendezvény támogatói professzor dr. Szécsi Gábor a PTE KPVK dékánja, Dobos Dávid a FITT elnöke és felesége Dobos-Klieber Krisztina, Inhof Márton a Szekszárdi Gamer Egyesület alelnöke és felesége Inhof-Lengyel Melitta, dr. Varga István a PTE KPVK esport koordinátora, Vizdár-Lőczi Gizella az Esőmanók elnökségi tagja, Nász András az NA System tulajdonosa, Krémer Péter profi esportoló, világcsúcstartó, Bernáth Szabolcs és Barducz Zoltán egyesületi tagok és Tóth Imre a Szekszárdi IKSZ elnöke voltak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában