szponzorált tartalom

2020.04.30. 18:30

Válaszd Szekszárdon is a Bestmixer barista és mixer tanfolyamát!

Szekszárdon keresel mixer tanfolyamot, vagy barista tanfolyamot? Megtaláltad! Nem kell a fővárosba utaznod, hiszen a Bestmixer iskolái vidéken is ugyanazt a minőséget nyújtják a mixer és barista oktatásban.

Az elmúlt évek statisztikái alapján még mindig a legkeresettebb képzések közé tartozik a mixer tanfolyam és a barista tanfolyam. Ezeknél az oktatásoknál nem csupán az a lényeg, hogy megtanulsz egy recepted, és akkor már készen is állsz, te leszel a bárpult ördöge, vagy a kávézók királya. Komoly elméleti tudás és rengeteg gyakorlat szükséges ahhoz, hogy valóban jó szakember legyen belőled.

Ehhez nyújtja a Bestmixer iskola a legszínvonalasabb és legrészletesebb képzést Szekszárdon.

A szekszárdi mixer tanfolyamon amellett, hogy az összes standard koktél elkészítését megtanulod, arra is figyelünk, hogy ha kikerülsz a nagybetűs életbe és beállsz a pult mögé, ne csak a megszokott sémákat ismerd, hanem legyen fantáziád ahhoz is, hogy bármit el tudj készíteni, amit a vendég kíván. Amit kapsz, az több mint egy mixer tanfolyam, megtanulod az italkészítés tudományát, hogy belőled is professzionális bartender legyen. A mixer tanfolyamon megalapozzuk a tudást, minden italt elkészítesz és el is fogyaszthatsz, a haladó mixer képzésen pedig tovább fejlesztjük, amit addig tanultál. A haladó mixer tanfolyamot ráadásul most ajándékba kapod! Hidd el, nem találsz jelenleg ennél jobb mixer tanfolyamot Szekszárdon! A mixer tanfolyam akár 5 hét alatt elvégezhető!

A szeszárdi barista tanfolyamon megmutatjuk, amit más nem tud! Tanulsz a kávétermesztésről, a pörkölés tudományáról, megtanulod és elkészíted az összes kávéitalt, amit az órákon korlátlan gyakorlási lehetőséggel biztosítunk. A Bestmixer iskolákban országszerte olyan barista oktató termeket alakítottunk ki, amelyek felszereltsége és eszközparkja olyan, mintha már igazi kávéházi körülmények között dolgoznál. Kis létszámú csoportokban, akár már 3 hét alatt elvégezhető a barista tanfolyamunk!

Jelentkezel? Jó döntést hoztál, hiszen néhány hét alatt, egy használható és menő szakmád lesz, amivel bárhol a világon, bármikor el tudsz helyezkedni! Válaszd Szekszárdon is a Bestmixer iskola képzéseit!

Elérhetőség:

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!