Szakmai kiállítás

2022.02.26. 18:30

Másodszor vett részt a Pollack Expón a Paks II. Zrt.

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara két év után rendezte meg újra élőben, a pécsi Expo Centerben február 24–25-én a legnagyobb vidéki műszaki-építőipari szakmai kiállítást és konferenciát. A Pollack Expo – mint a szervezők mondják – több mint egy évente ismétlődő konferencia, szakkiállítás, több mint üzletkötési és továbbképzési lehetőség mérnökök számára és több mint állásbörze egyetemi hallgatók számára.

TN

Népszerű volt a paksi stand (Beküldött kép)

A szakmai kiállításon több mint 110 cég jelent meg, köztük másodízben a rendezvény történetében a Paks II. Zrt. A két új atomerőművi blokk építéséért és majdani üzemeltetéséért felelős társaság küllemében is vonzó, informatív standjánál megfordulók zöme a projekt státuszáról, illetve az álláslehetőségekről érdeklődött. A Paks II. Zrt. a beruházás során több száz felsőfokú végzettségű műszaki szakember felvételét tervezi. A szakember-utánpótlást biztosító képzésben több hazai egyetem mellett a Pécsi Tudományegyetem is szerepet vállal, az intézmény az egyik bázisa a Paks II. Zrt. támogatásával megvalósuló színvonalas oktatási programnak, a Paks II. Akadémiának. A Paks II. Zrt. egyetemi hallgatóknak, pályakezdőknek és szakmai tapasztalatokkal rendelkezőknek is kínál álláslehetőségeket. A nyitott pozíciókról további információhoz lehet jutni a cég karrierportálján. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!