Szponzorált tartalom

2022.09.30. 18:00

Még több otthonban lesz elérhető GIGANETES szolgáltatásuk, továbbfejleszti hírközlési hálózatát a TARR Kft.

Munkálatok a Béri Balogh Ádám utcában, a Széchenyi utcában, a Rákóczi utcában a kórház parkolótól a Dr. Szakály Ferenc utcáig tartó szakaszon.

Hirdetés

A TARR Kft. a tavalyi évben egy jelentős mértékű beruházásba kezdett Szekszárdon, melyben a meglévő régi koax hálózatát korszerűbb optikai hálózatra cseréli. Október első hetében egy nagyobb mérföldkőhöz érkezik a beruházás, amelyben egy új optikai földkábel épül a Béri Balogh Ádám utca és Szent-Györgyi Albert utca kereszteződésétől a Rákóczi utca és Dr. Szakály Ferenc utca kereszteződéséig. A beruházás érinti még a Bezerédj utcát, Széchenyi utca páratlan oldalát, a Szent László utcát a Táncsics utcáig, valamint a Rákóczi utca páros oldalát.

Ennek keretében megkezdődnek a kivitelezési munkálatok 2022. október 3-án Szekszárdon, a Béri Balogh Ádám utca–Széchenyi utca–Rákóczi utca nyomvonalon. Mivel ez az építkezés egy központi, nagy forgalmú városrészen (belváros) halad keresztül, ezért a kivitelezés négy ütemben történik, hogy a lehető legkisebb fennakadásokkal járjon az adott szakaszokon, és a helyreállítás 1-2 napon belül megtörténjen. Ahogy korábban már megtapasztalhatták a gyors és pontos kivitelezést, a TARR Kft. most is erre törekszik, nem véletlen, hogy ugyanazokkal a vállalkozókkal dolgoznak, akik már egyszer bizonyítottak ezen a téren.

Az alábbi utcák lesznek érintettek:
· Béri Balogh Ádám utca kórház parkolótól a Bezerédj utcáig,
· Széchenyi utca a Bezerédj utcától a Garay térig tartó szakasza,
· Széchenyi utca Garay tértől a Szent László utcáig tartó szakasza,
· A Rákóczi utca a Szent László utcától a Dr. Szakály Ferenc utcáig tartó szakasza.

A kivitelezés körülbelül 40–45 napot vesz igénybe. A munkálatok idején kérik a lakosság türelmét és megértését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!