Háromszáz fős munkásszálló

2022.11.05. 16:10

Jól halad a szállásépítés Pakson

Halad a háromszázfős szállás építése Pakson, már elkészült az acélszerkezet – tájékoztat közösségi oldalán a kivitelező WHB Group, amely a PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési NKft. megbízásából végzi a feladatot.

TN

Forrás: WHB Group közösségi oldala

A WHB Group, mint kivitelező nem ismeretlen Pakson, a cég volt a kivitelezője a Paks II. Zrt. irodaépületének és az Erőmű-beruházási Központnak, a PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság megbízásából most egy csaknem háromszázfős szállás kialakítását végzik a hozzátartozó úttal, parkolóval, sportpályákkal. – A megbízásunk két, egyenként 680 négyzetméteres alapterületű, háromszintes könnyűszerkezetes épület, egy porta épület, egy sportpálya és egy 148 autó befogadására alkalmas parkoló kialakításának megvalósítására szól – írják. A beruházás részeként térköves járdákat, utakat építenek, és a zöldfelületeken öntözőrendszert is telepítenek.

Forrás: WHB Group közösségi oldala

– Munkatársaink jó ütemben haladnak a munkákkal, amit bizonyít, hogy mostanra már elkészült az „A” épület acélszerkezete, a „B” épület alaplemeze a gépészeti és elektromos alapszerelésekkel, szinte a teljes területen a talajstabilizáció valamint a külső közműépítések – olvasható a WHB Group beszámolójában. Mint írják, jelenleg az „A” épület tűzgátlófestése, az út és parkoló felületek kőfeltöltése és a homok elszállítása zajlik. A tervek szerint a napokban megkezdik az „A” épületen a födémek készítését és a „B” épületen az acélszerkezet állítását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!