Teol.hu podcast

2023.06.26. 11:41

Rendhagyó találkozót tartottak a Ferropatent Zrt.-nél

Pénteken, Szekszárdon találkozott a magyar acélipar. Szabó Sándor a Ferropatent Zrt., tulajdonosa, elnök vezérigazgatója rendhagyó üzletember-találkozóra hívta az ország majd félszáz hasonló tevékenységet végző fémipari cégének vezetőit, s a bankszakma prominens képviselőit.

Szepesi László

A mostani találkozó folytatása egy korábban megkezdett sorozatnak, amelyet a világot sújtó járvány néhány évre megakasztott, mondta Szabó Sándor. Összehozva a partnereket, beszélve a gondokról, lehetőségekről, mert az újabb információk mindenkinek segíthetik a fejlődést. Jobban megismerik egymás tevékenységét, nyílnak az ajtók újabb kooperációra, s mert együtt könnyebb, közösen sikeresebben alakíthatják a jövőt.

Jelasity Radován, magyarországi Erste Bank elnök-vezérigazgatója. Fotó: a szerző felvétele

Részt vett a találkozón Jelasity Radován, magyarországi Erste Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke, dr. Horváth Kálmán, Tolna vármegye főispánja, és Suppan Gergely, a Magyar Bankholding vezető elemzője is

A találkozót – melyről itt olvashat bővebben – követően Szepesi László szerkesztő járta körbe a találkozón elhangzottakat a TEOL podcast adásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!