Elfogyott...

2023.10.29. 14:43

Hiába van akció, ha a polc üres

Teol.hu

A bolt köteles a feltüntetett legalacsonyabb eladási áron értékesíteni a terméket (Illusztráció: MW)

Társoldalunk, a bama.hu egyik olvasója a következő gondolatokat fogalmazta meg: – Kifejezetten egy szalámiféleség miatt mentem a boltba, amit nagyon kedvező áron hirdettek. Vasárnap indult az akció – október 23-a, hétfő szünnap volt, így kedden mentem az üzletbe, de már egyetlen darab se volt a termékből. Azt mondták, másnap kapnak. Másnap is elmentem, akkor is csak az üres polc fogadott. Ráadásul már kérdezni se nagyon mer a vásárló, mert többnyire nehezményezik az alkalmazottak az érdeklődést. Pedig azt hinné az ember, hogy az üzlet van a vásárlókért, nem pedig fordítva. Visszasírjuk a régi, igazi, vérbeli kereskedőket.

Más szintén az eladókra panaszkodott: – Az, hogy véletlenül tizenötszörös árat számolt a pénztáros, az a figyelmetlenségnek köszönhető – nagyon gyorsan dolgoznak, közben van, hogy fülhallgatón keresztül intézkednek, kollégáikkal diskurálva. Ennyi mindenre egyszerre képtelenség odafigyelni. A blokkot minden alkalommal át szoktam nézni – sajnos elég nagy százalékban fordul elő, hogy hibákat találok. És érdekes módon mindig az én káromra, soha nem ellenkezőleg...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!