Háztűznézőben

2023.10.14. 14:00

Olcsón osztogatják Baranyában az ingatlanokat

Akár kétmillió forintért is kapni házat, kicsivel többért pedig már lakást is Baranya egyes részein – olvasható a Bamán.

Teol.hu

Több eladó hétvégi ház van Harkányban a nyaralótelepen

Forrás: Bama

Az amúgy nem túl nagy választék a négyszeresére bővül, ha a ráfordítható összeg négymillió forintra emelkedik. A Bama ingatlanpiaci körképében a legolcsóbb opciókat vizsgálták. Ha valaki mindössze kétmillió forintból szeretne ingatlant, házat venni Baranyában, az egyik legnagyobb ingatlanos oldal jelenlegi kínálata alapján mintegy tíz opcióból választhat.

A hirdetmények méretben és elhelyezkedésben is nagy szórást mutatnak, ami összeköti őket nem meglepő módon, hogy mindegyik felújításra szorul.

A hegyháti és komlói járásban egy-egy, a szigetvári járásban négy, a bólyi és a sellyei járásban egy, a dunaszekcsőiben pedig két ilyen ingatlan található. Elhelyezkedésük szerint pedig az a közös, hogy legkevesebb 30 kilométerre, de jellemzően inkább 40, a legtávolabbiak csaknem 60 kilométerre találhatóak a megyeszékhelytől.

A legolcsóbb közülük egy 80 négyzetméteres versendi ház, amit 400 ezer forintért hirdetnek, utána következik egy 600 ezer forintért kínált 50 négyzetméteres dunaszekcsői ház.

A cikk folytatásáért kattintson IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!