Indulhat a munka

2023.11.22. 21:05

Fejlődik, bővül a Dombóvári Ipari Park

A szerződést aláírták, kezdődhet a munka a Dombóvári Ipari Parkban, ahol a meglévő vállalkozások körülményeit javítják, és újabbak betelepülését teszik lehetővé.

Révészné Hanol Erzsébet

Pintér Szilárd polgármester (középen) az aláírást követően

Forrás: dombovar.hu

Elkezdődhet a Dombóvári Ipari Park fejlesztése, bővítése, miután Pintér Szilárd polgármester és a Swietelsky Magyarország Kft. képviseletében Hegyi Zoltán ügyvezető és Vajda Kálmán területi főmérnök a napokban aláírta a kivitelezési szerződést. 

Miként azt a dombovar.hu oldalon írják, az önkormányzat megbecsüli a városban évtizedek óta működő, a lakosság számára munkát adó vállalkozásokat, ezért új iparterület kialakítása mellett a teljes Tüskei iparterület fejlesztése is megvalósul a kivitelezés során.

A jelenleg működő vállalkozásokat érintő területen szilárd útburkolat, korszerű közvilágítás, új csapadékvíz-elvezetési rendszer is kiépítésre kerül. Az új, zöldmezős területen teljes infrastrukturális fejlesztés valósul meg, amely megteremti az új munkahelyek létesítésének lehetőségét.

A teljes beruházás 571 millió Ft forrásból valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!