születésnap

2018.01.19. 18:10

Erzsi néninek csak este jut ideje a televíziót nézni

Vida Tünde

Régi ismerősként köszöntötte 90. születésnapján Barkóczi Lajosnét Csőszné Kacz Edit. Simontornya polgármestere oklevelet és virágcsokrot adott át az ünnepeltnek és tolmácsolta Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét.

Erzsi néni korát meghazudtolóan egészséges, szellemi frissessége irigylésre méltó. Ma is szívesen tesz-vesz a ház körül, gondozza virágoskertjét és azt is elárulta, hogy televíziózásra nap közben nincs is ideje, este viszont szívesen ül a készülék elé, mert vannak olyan műsorok, amelyeket kifejezetten szeret, ilyen például az Önök kérték. Az ünnepelt Pálfán született, egyes gyerekként nagy szeretetben nevelkedett, de fiatal korától ki kellett vennie részét a munkából. Szintén pálfai férjével és két gyermekükkel 1955-ben költöztek Simontornyára.

Férjétől húsz éve búcsút kellett vennie, de szerető környezet veszi körül. Három unokája és négy dédunokája van, akiknek életét szorosan nyomon követi. A város képviselői mellett családtagjai köszöntötték a jeles évfordulón Erzsi nénit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!