Időjárás

2023.07.05. 06:35

Napos, gomolyfelhős időnk lesz ma

A legmagasabb hőmérséklet 26-31 fok körül alakul Tolnában.

Teol.hu

Illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Szerdán a párásság megszűnése után napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Zápor, zivatar eleinte a Tiszántúlon, majd késő délutántól szórványosan máshol is várható. 26 és 31 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön napos, gomolyfelhős idő valószínű, és szórványosan (de főleg keleten) továbbra is előfordul zápor, zivatar. Az északnyugati szél megélénkül. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani. A szórványosan előforduló záporok, zivatarok környezetében fülledtté válhat a levegő, mely leginkább a légzőszervi és szív-érrendszeri betegségben szenvedőket viselheti meg. Erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjon a bőr és szem védelméről. A meleg idő miatt a szervezet folyadékigénye is megnő, ezért a nap folyamán ennek pótlására is érdemes odafigyelni.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában