Időjárás-előrejelzés

2023.10.22. 07:57

Napos, de szeles vasárnap elé nézünk

17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Vasárnap reggelig sokfelé várható eső, zápor, néhol akár zivatar. Napközben aztán délnyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Délután elszórtan fordul elő zápor. Eleinte élénk lesz az északnyugati szél. 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn, október 23-án a párásság megszűnése után változóan fátyolfelhős lesz az ég. Csapadék már nem lesz. 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Az eddigiekhez hasonlóan alakul az időjárás orvosmeteorológiai szempontból. Fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. Ágynyugalom, elsötétített szobában néhány óra pihenés, fájdalomcsillapító gyógyszer a tüneteket jelentősen csökkentheti. A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban hűvösek, ennek megfelelőn javasolt rétegesen öltözködni. A krónikus betegséggel küzdők számára nehéz napok következnek, tüneteik erősödése várható.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában