rendőrségi hírek

2018.03.26. 10:30

„Házhoz megyünk” Tolna megyében is

Hasznos tanácsokat és kiadványokat is kapnak az érdeklődők megyeszerte a bűnmegelőzési szakemberektől.

TEOL, fotó: TMRFK

Idén is folytatja a rendőrség a másfél éve tartó „Házhoz megyünk!” elnevezésű, nagy sikerű országos kampánysorozatát. A szakemberek a program keretében tájékoztatást és ajánlásokat adnak a vagyonvédelemről, az internet veszélyeiről és az áldozatvédelemről is – tette közé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az országos kampánysorozat fő célja, hogy szakemberektől származó információk közreadásával a rendőrség segítse a közbiztonság növelését és javítsa az állampolgárok önvédelmi képességét.

Márciusban a Dombóvári,- a Tamási- és a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai is tartottak előadásokat fiatalok és idősek részére egyaránt, valamint több helyszínen és időpontban hoztak létre információs pontokat az illetékességi területükhöz tartozó településeken.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 22-én a Spar Áruházban tájékoztatták az érdeklődőket, elsősorban a telefonos csalásokra, az idősek sérelmére elkövetett bűncselekményekre és ezek megelőzésének lehetőségeire hívták fel az figyelmet. A program keretében „A csalások megelőzhetők”, valamint az „Életem munkáját nem adom csalóknak” című szóróanyagokat is osztottak.

Az érdeklődők legközelebb március 27-én 10 és 14 óra között találkozhatnak a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzéssel foglalkozó munkatársával a helyi Tesco Áruházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában