rendőrségi hírek

2018.05.29. 08:01

Szemtanúkat keres a bonyhádi kapitányság

TEOL, fotó: illusztráció

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A rendelkezésre álló adatok szerint március 14-én 7 óra 45 perckor egy Volkswagen típusú személygépkocsi közlekedett Bonyhádon, a Perczel Mór utcában a városközpont irányába. Haladása során a Perczel Mór utca és a Sándor utca kereszteződése előtt egy kerékpár előzésébe kezdett, melynek során a járművek érintőlegesen összeütköztek. A balesetben a kerékpáros férfi súlyos sérülést szenvedett.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a jármű vezetőjét, egy 21 éves nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő a felelősségét elismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A baleset körülményeinek tisztázásához további információkra is szükség van, melynek érdekében a Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a látta a balesetet, vagy annak kapcsán információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a 7150 Bonyhád, Kossuth L. utca 1-3. szám alatt, hívja a 0674/550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, illetve a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában