szemtanúk

2018.07.31. 09:00

Szemtanúkat keres a rendőrség

Balesetek szemtanúit keresik a szekszárdi rendőrök.

TEOL

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a 17010/1374/2018. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint július 23-án 11 óra 50 perckor egy tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló szerelvény közlekedett Kakasd irányából Szekszárd felé. Haladása során egy személygépkocsi érkezett vele szemben Kakasd felől, amely a felezővonalat átlépve áttért a szembejövő forgalmi sávba. A tehergépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta a járművet, amely így a szalagkorlátnak ütközött.

A balesetet követően a személyautó vezetője a helyszínről megállás, és adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Továbbá a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 1700/1735/2018. bűnügyi számon is eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint július 23-án 14 óra 30 perckor egy Renault típusú személygépkocsi közlekedett a 63-as számú főút 4-es kilométerszelvénye közelében, Szekszárd irányából Szedres felé. Haladása során egy Audi 100 típusú autó az előtte közlekedő két gépkocsi előzésébe kezdett, melynek hatására az ütközés elkerülése érdekében a Szedres irányába közlekedő személygépkocsi vezetője a járművét jobbra kormányozta, és az úttest szélén levő vízelvezető árokba hajtott.

A balesetet követően az Audi vezetője a helyszínről megállás, és adatai hátrahagyása nélkül távozott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármely balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot, illetve hívja a +36 74 501 100-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában