bíróság

2018.07.12. 10:30

Tárgyalási szünet a megye bíróságain

Ihárosi Ibolya, illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Tárgyalási szünetet rendelt el dr. Csullag Józsefné, a Szekszárdi Törvényszék elnöke július 16-tól augusztus 17-ig. A tárgyalási szünetet követő első munkanap: augusztus 21., kedd. A tárgyalási szünet kiterjed a Szekszárdi Törvényszékre, a Szekszárdi Törvényszék Gazdasági Hivatalára, a törvényszéki végrehajtók kezelőirodájára, a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra, a Szekszárdi Járásbíróságra, a Bonyhádi Járásbíróságra, a Dombóvári Járásbíróságra, a Paksi Járásbíróságra és a Tamási Járásbíróságra.

A tárgyalási szünet időtartama alatt valamennyi felsorolt bíróság és intézmény rendes napi munkaidőben ügyeletet tart, továbbá biztosítja a halaszthatatlan ügyek folyamatos intézését. A cégbíróságon és a bírósági kezelőirodákban naponta 9-től 11 óráig biztosítják az ügyfélforgalmat. Egyebekben ebben az időszakban a bíróságok – a törvényben meghatározott kivételektől eltekintve – nem tartanak tárgyalásokat. A Bonyhádi, a Dombóvári, a Paksi és a Tamási Járásbíróságon, valamint a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon a panasznap tartása szünetel, de a Szekszárdi Törvényszék területén működő járásbíróságokra, illetve közigazgatási és munkaügyi bíróságra kiterjedő hatállyal a Szekszárdi Járásbíróságon szerdai napokon 8-tól 12-ig, valamint 13-tól 16 óráig a jogi képviselő nélkül eljáró ügyfél által szóban előterjesztett kérelmet a bíróság elnöke által kijelölt bíró, bírósági titkár vagy fogalmazó jegyzőkönyvbe foglalja. I. I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában