rendőrségi hírek

2018.11.06. 09:00

Baleset szemtanúit keresik a rendőrök

Szemtanúk jelentkezését várja a Paksi Rendőrkapitányság.

TMRFK/TEOL

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Paksi Rendőrkapitányság a 17040/593/2018. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint október 2-án egy ezüst színű Opel Corsa közlekedett Dunaföldváron a Füzes sor és a Dankó Pista utca kereszteződésében. Haladása során nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő kerékpárosnak, és elütötte az azt vezető fiatalkorú fiút, aki könnyű sérülést szenvedett.

A balesetet követően a járművet vezető nő megállt és kiszállt az autóból, majd elhagyta a helyszínt annak ellenére, hogy a kerékpáros jelezte felé, hogy megsérült.

A Paksi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti balesetet látta, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Paks, Dózsa György út 52-54 szám alatt, illetve hívja a 75/510-640-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában