rendőrségi hírek

2018.11.07. 09:30

Együtt járőröztek rendőrök és polgárőrök (videóval)

TEOL

Fotó: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai és az Országos Polgárőr Szövetség Tolna Megyei Szövetségének polgárőrei november 3-án közösen láttak el járőrszolgálatot Szekszárdon. Az ellenőrzés megkezdése előtti reggeli eligazítást dr. Pilisi Gábor r. ezredes, kapitányságvezető és Szabácsi Szabolcs r. alezredes, a Közrendvédelmi Osztály vezetője tartotta – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Mindketten hangsúlyozták a polgárőrökkel közös munka és a szoros együttműködés fontosságát.

A Tolna Megyei Polgárőr Szövetség 20 fővel és tíz gépkocsival vett részt a rendőrökkel közös járőrözésben, ott volt Széles János, a Tolna Megyei Polgárőr Szövetség, valamint Bakodi Róbert, a Szekszárdi Polgárőr Egyesület elnöke is.

A közös szolgálat apropóját az ünnepi hosszú hétvége, továbbá a szüret befejezésével kiürülő tanyavilág ellenőrzése adta. A nap első felében a szekszárdi temetők, valamint a bevásárlóközpontok környékén járőröztek a rendőrök és a polgárőrök. A délután folyamán pedig a szekszárdi tanyavilágot és szőlőhegyet ellenőrizték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában